Nipple covers istället för BH

Många plagg har en design som gör att det inte är speciellt snyggt att ha en BH under då de syns och tar bort det snygga helhetsintrycket, då är det perfekt att istället använda sig av vita nipple covers så att man kan ha en djup urringning eller en öppen rygg utan att Bh:ns band syns. Nipple covers används främst för att dölja bröstvårtan som annars kan sticka ut och synas, något som man kanske inte alltid önskar att det ska göra.

Det är också otroligt skönt att slippa ha BH många gånger under lätta linnen eller klänningar eftersom att den kan vara trång och skava obekväm, att då istället ha en smidig nipple cover är något som många tjejer föredrar, speciellt om man har lite mindre bröst och egentligen inte behöver ha någon BH som stöd för brösten, det kan dessutom vara väldigt sexigt att vara utan BH i många plagg och du kommer känna dig fri och smidig i vad du än tar på dig.

Nipple covers som skydd.

Något som många dessutom kan uppleva som obehagligt är när bröstvårtan skaver mot plagg som tajta tröjor och sport-BH exempelvis, då är nipple covern perfekt som ett extra skydd om man ska träna eller vara mycket i rörelse. Det är dessutom väldigt praktiskt om man är gravid eller ammar och brösten ömmar eller läcker av bröstmjölk.

Barabröst.se kan du alltid hitta nipple covers i olika modeller och färger så som vita, hudfärgade, hjärtformade, runda, i silikon och mycket mer för att hitta den design och färg som passar dina önskemål perfekt. Så surfa in på deras hemsida för att kolla in deras utbud av olika nipple covers och gör din beställning redan idag för att ha dem hemlevererade inom kort.