Att planera en svensexa i Stockholm

Det finns gott om svensexa Stockholm aktiviteter i huvudstaden. När man anlitar ett företag för detta evenemang får man oftast gratis låna de kostymer som är anpassade för ändamålet. Ett roligt tips är att spela paintball, där man skjuter färg på varandra utan att för den skull ta någon skada. Man behöver inte ha några förkunskaper alls inför denna aktivitet som är både rolig och stimulerande. Dräkterna är då ett måste för att kunna skydda sina egna kläder.

Det gör inte ont att bli bombad med färger i paintball. Man känner naturligtvis av träffen, men får inga skador eller men av aktiviteten. Denna syssla kan man göra även efter det att man dessförinnan har varit på krogen och förfriskat sig på svensexan. Det blir bara ännu roligare att spela paintball om man har lite under västen.

Viktigt att tänka på när man anordnar en svensexa.

När man skall hedra brudgummen genom att bjuda ut honom på en svensexa i Stockholm, är det viktigt att man inte anordnar en aktivitet som skadar honom inför den kommande bröllopsdagen. Det förekommer att man har fyllt den blivande maken och sedan har satt denne på ett tåg till ingenmansland långt ifrån den kyrka som han skall besöka dagen efter, utan någon som helst möjlighet att kunna ta sig dit i tid.

Dessa skämt är inte över huvud taget roande och inte någonting som gör att den tilltänkta får en minnesvärd kväll inför den åstundande bröllopsdagen. Det är däremot trevligt om man gör någon aktivitet som alla tycker om att utföra och som gör att den man firar kan sova gott och vakna upp pigg på sin bröllopsdag.